top of page

Om mig

Uddannelse
 
  • Cand. Psych. fra Københavns universitet 2005

  • Autoriseret og Specialist i psykoterapi 

  • Kognitiv efteruddannelse

  • Efteruddannelse i eksistentiel terapi

  • Mindfulness uddannelse (Bangor University - Teachers Level).

  • Klinisk hypnose og hypnoterapi

    Medlem af Selskab for Adfærds- og Kognitiv Terapi, Psykologfagligt Selskab for Klinisk Hypnose og Dansk Psykoterapeutisk Selskab for psykologer, m.fl.

Primære arbejdsområder og erfaring


Psykoterapi: Individuel psykoterapi for mennesker med depression, angsttilstande, stress, lavt selvværd og personlighedsforstyrrelser. Derudover behandling i forbindelse med sorg, krise eller alkoholmisbrug. Mindfulness baserede forløb - individuelle og grupper.
 

Erfaring og samarbejdspartnere
Jeg arbejder nu i egen praksis, hvor jeg deler klinik med to psykiatere og to psykologer i hjertet af Hillerød. De klienter jeg modtager er helt almindelige mennesker, som af forskellige årsager har behov for professionel støtte en periode. Jeg er tilknyttet forskellige netværk så som Falck Health Care, psykologiske rådgivning; Blom Søefeldt Erhvervspsykologisk rådgivning og PP Aleris psykolog netværk. Derudover modtager jeg henvisning fra en række forskellige forsikringsselskaber.

Tidligere har jeg arbejdet inde for psykiatrien, i privat praksis, samt med misbrugsbehandling i ambulant regi. 
Derudover har jeg løbende haft opgaver som virksomhedskonsulent, blandt andet med teamudvikling og MBTI testning. Ligesom jeg har god erfaring med stress og personlig udvikling i erhvervssammenhænge.

 

Privat har jeg i en årrække boet, studeret og arbejdet i England. Jeg taler flydende engelsk og jeg kan således modtage engelsktalende klienter i terapiforløb.

bottom of page