top of page

Mere om Walk & Talk

CAMINO COACHING 


Er Caminoen et eventyr du drømmer om? Tid til refleksion,
tid til at give slip, tid til at genfinde dig selv -  ’Back to basics’

En bevidsthedsrejse  -  hvorfor gå 240km? (Fra Porto til Santiago)

Hvordan er det egentlig at gå 240 km og hvad gør det ved os? Vi følger Camino´ens gule pile, så vi går uden en fast detaljeret plan. Den enkelte dags rytme bestemmer hvor vi spiser og hvor vi sover. Vi bærer alt hvad vi behøver på ryggen, sover i ‘Albergues’ og lever med enkelhed. Eksempelvis vasker vi vores eget tøj i hånden hver aften. Du vil få personlig coaching hver dag og vi vil arbejde med dine personlige emner. Du vil skrive dagbog og om aftenen deler vi vores erfaringer i gruppen. Vi vil lytte til Camino’ens historie.

At gå Caminoen vil tage dig gennem forskellige faser:

At give slip og sætte tempoet ned, lade hverdagens støj og rutiner flyde væk og ankomme til ’Caminoen’ og dens sjæl. Vi vil anvende de første par dage til dette og slippe vores travle hverdagsliv.

At mærke og være i kontakt med denne sti, denne Camino. At vænne sig til at være på ’Caminoen’ hver dag og at finde ind i rytmen, rytmen i at gå, rytmen i at blive og at være en pilgrim.

Den rensende fase Det simple liv som pilgrim, vandringen og hverdagens gentagelser, vil bidrage til at du kommer i kontakt med dit indre jeg, får et bedre overblik over dit liv og den ’vej’ du har taget indtil nu. Dermed hvem du er, hvad der er vigtigt for dig og hvilke forhindringer der synes at være i dit liv. At vandre i naturen, og det simple daglige liv i Portugal og Spanien, vil hjælpe dig til at ’give slip’ og være åben for nye perspektiver.
 

Refleksion og sparring. Hvad vil du gerne? Er der kvaliteter eller egenskaber du gerne vil besidde eller bedre? Vi vil undersøge dine drømme, hvor du gerne vil hen og hvad du har  behov for, for at komme dertil? Hvad er din destination i livet? Og er der noget som forhindrer dig i at nå dertil? Caminoen, og jeg, vil hjælpe dig på vej.  

Dette får du med dig? 
Professionel sparring som kan bidrage til at:
•  Hjælpe dig i kontakt med dit indre og give dig indsigt i
dit autentiske eller naturlige ’jeg’

•  Forbedre dit fokus, din koncentration og kreativitet

•  Reducere eller fjerne stress og angst

•  Øge din empati og medfølelse – også for dig selv

•  Give svar på dine spørgsmål

•  Give dig kvalitetstid, til dig selv, alene . . . . og ikke mindst
erfaringen at vandre som en pilgrim!

SE hvem din coach er og
praktisk information om turen.

bottom of page